Copyright © 2008 "Tuontiliike Innovaatio" ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: nikkari@nikkari.net
-Laadukasta
-Kätevää
-Tarpeellista
- työkalusäilytys
YLEISET MYYNTIEHDOT

Johdanto
Alla olevia yleisiä myyntiehtoja sovelletaan Nikkari tuotteiden asiakkaan ja myyjän /maahantuojan välillä. Nämä ehdot eivät korvaa eivätkä huononna laissa esitettyjä yleisiä sopimus- ja myyntiehtoja ja kuluttajansuojaa. Jokainen nettisivulla tehty tilaus on niiden myyntiehtojen alainen, jotka ovat voimassa tilauspäivänä. Kun tilaaja ostaa nettipalvelusta, hän sitoutuu noudattamaan myyntiehtoja.
Tilauksen teko
Tilauksen voi tehdä nettisivulla olevien ohjeiden mukaisesti ympäri vuorokauden. Tilauksen hyväksyminen edellyttää oikeiden nimi-, osoite-, sähköposti- ja puhelinnumerotietojen antamista.
Tuotetiedot
Nikkari nettisivustossa ovat tuotekuvaus ja tuotetiedot.
Hinnat
Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina, sis. alv. 24%.
Maksutavat
Maksutavat ja -ohjeet on ilmoitettu nettisivulla.
Tuotteiden saatavuus
Nettisivulla ilmoitetaan tuotteiden saatavuudesta. Jos tuote ei ole varastossa, nettisivulla ilmoitetaan siitä ja koska tuotetta on taas saatavissa.
Toimitustavat
Nikkari netistä tilattu tuote toimitetaan Suomen rajojen sisäpuolelle. Tuotteet toimitetaan postin välityksellä. Jos toimitusvaihtoehdoissa on muutoksia, siitä ilmoitetaan nettisivulla.
Tuotteen tarkastus
Tilaaja sitoutuu tarkastamaan tuotteen heti sen saatuaan ja ilmoittamaan puutteista heti myyjälle
nikkari@nikkari.net. Vialliset tuotteet korvataan takuuehtojen mukaan uudella vastaavalla kunnossa olevalla tuotteella.
Palautus
Ostajalla on 14 päivän palautusoikeus tuotteisiin. Kun tuote palautetaan, se on lähetettävä hyvin pakattuna. Emme ota vastaan vajaita tai huonosti pakattuja tuotteita.  Ostaja maksaa palautuksen postituskulut. Emme lunasta palautuksia, joiden postikulua ei ole maksettu. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja alkuperäisessä kunnossa.
Takuun piiriin kuuluvissa palautuksissa maahantuoja maksaa postimaksun. Ennen palautusta siitä on sovittava maahantuojan kanssa sähköpostin välityksellä.
Toimitusaika
Yleensä toimitusaika on 1-2 viikkoa. Pidemmistä toimitusajoista (valmistajan viivästys, rahdin viivästyminen, Force Majoure) informoimme tilaajaa. Maahantuoja ei ole velvollinen maksamaan korvausta tai alentamaan tuotteen hintaa toimitusajan pidentymisestä.
Asiakastietojen suojaaminen
Nikkari tuotteiden asiakkaiden nimi-, osoite-, ym. tietoja ei anneta millekään muulle taholle. Ne ovat vain maahantuojan/myyjän käytössä toimitus- ja laskutusasioita varten.
TAKUUEHDOT
Nikkari-tuotteet
Takuu on 1 vuosi ostopäivästä lukien koskien niin ammatti- kuin yksityiskäyttöä.
Takuu koskee raaka-aine ja valmistusvikoja.
Takuussa korvattava tuote / tuotteen osa on toimitettava maahantuojalle/myyjälle.

Takuuseen ei kuulu luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat viat.
Takuu ei ole voimassa jos tuotetta käytetään muuhun kuin sen käyttötarkoitukseen (työkalujen säilytys).
Takuu ei ole voimassa jos rikkoutuminen on aiheutunut huolimattomasta tai väärästä käytöstä, tuotteen pudottamisesta, tulipalosta, tai muusta vastaavasta seikasta.

Takuussa tuote / tuotteen osa korvataan vastaavalla uudella, kunnossa olevalla tuotteella.